Voordelen

LivingConnect biedt u als ondernemer in de woonbranche een aantal unieke voordelen. Welke? Dat leggen we hieronder graag aan u uit:

 • Op maat gemaakte oplossingen voor uw woonwinkel
  Iedere woonwinkel is anders, dat begrijpen wij als geen ander omdat we dagelijks met ondernemers in deze branche te maken hebben. Daarom zijn al onze diensten volledig af te stemmen op uw situatie en woonwinkel. U profiteert van een krachtig systeem dat door vele collega’s al succesvol wordt ingezet maar behoudt uw eigen identiteit en uitstraling.
   
 • Bewezen succes: meer en loyalere klanten in uw woonwinkel
  Uiteindelijk gaat het maar om één ding: het leiden van nieuwe klanten naar uw woonwinkel. LivingConnect heeft aantoonbare ervaring om dit met succes te verzorgen, zowel het werven van nieuwe klanten als het genereren van meer herhaalaankopen. Al onze diensten zijn erop gericht om de consument naar uw woonwinkel toe te trekken, want dat is uiteindelijk uw belangrijkste doelstelling.
   
 • Bespaar tijd & bereik meer
  De oplossingen van LivingConnect zijn erop gericht om u direct tijd te laten besparen. Zo is ons beheersysteem zeer gebruiksvriendelijk en daarom ook voor onervaren gebruikers eenvoudig te begrijpen. Daarnaast bieden wij u veel informatie aan die op uw website, social media en in uw nieuwsbrief geplaatst kan worden: nieuwsberichten, woontips, assortimentsinformatie en foto's. Al onze oplossingen zijn aan elkaar gekoppeld zodat u informatie altijd maar één keer hoeft in te voeren.
   
 • Meer dan 20 jaar ervaring
  Living-Connect richt zich volledig op de woonbranche en heeft meer dan 20 jaar ervaring in uw markt. Wij kennen de trends en ontwikkelingen, weten welke uitdagingen u tegenkomt en kennen de andere partners waarmee u samenwerkt. 
   
 • Uitgebreide service en persoonlijke support
  LivingConnect biedt uitgebreide service en support zodat u snel verder kunt gaan als u even vastloopt. Ook geven wij, gevraagd en ongevraagd, advies over de wijze waarop u uw online communicatie verzorgt. U kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers en we organiseren regelmatig online workshops. Door onze persoonlijke aanpak leren we uw woonwinkel kennen en kunnen u daarmee nog beter van dienst zijn.
   
 • Heldere tarieven, geen verrassingen·        
  U houdt net als wij niet van verrassingen en hoge rekeningen die achteraf binnenkomen. Daarom zijn al onze tarieven helder en eenvoudig te begrijpen. Bovendien zijn onze contracten kort zodat u geen lange termijn verplichtingen aan hoeft te gaan.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met LivingConnect? Bel  (+31) 6 50634054 of e-mail info@living-connect.com. We komen graag bij u langs!